Linden Mews

LINDEN MODEL 1.jpg
 
 

Set within a concealed small mews to the rear of commercial premised along Notting Hill Gate, this residential extension project was further hidden within a sizable yet secret garden space. The design approach to preserve the garden space at all costs and enhance it whilst building a new wing to the house, demanded an increased sensitivity to the site context and landscape/garden in order to create a range of calm contemplative interior spaces with varying degrees of connection to the outside world via screened ‘hidden’ spaces, carefully framed views and opening building elements.

a use of natural materials with simple details to echo and be at one with the tree filled landscape surrounding.

an intimate human scale, and functionality based on everyday life. existential awareness of material surfaces and location.

simple construction methods, to promote a delicate approach often working around physical or the natural surroundings.

 
 
EDIT_IMG_3852.jpg
 
EDIT_IMG_3853.jpg
 
EDIT_IMG_3837.jpg
 
EDIT_IMG_3849.jpg
 
EDIT_IMG_3855..jpg
 
EDIT_IMG_3838.jpg
 
 
56.jpg
49_changed_R.jpg
45_changed.jpg
48.jpg
06.jpg
5.jpg
9.jpg
11.jpg
12.jpg
39.jpg
40_changed.jpg
16.jpg
43.jpg
17.jpg
19.jpg
21_changed_R.jpg